Vnitřní marketingové prostředí neziskové organizace Knihovny Václava Havla s ohledem na její online marketingovou komunikaci - Boháček, Jiří
Sumarizovanie informácií o nastavení vnútorného marketingového prostredia Knihovny Václava Havla (Knižnice Václava Havla) so zameraním na marketingové a komunikačné aktivity v online prostredí (webová stránka a internetové aktivity). Silné a slabé stránky marketingových aktivít a ďalší postup v ich audite. Ďalší postup zmluvného výskumu zameriavajúceho sa na vonkajšie prostredie knižnice s ohľadom na jej marketingovú komunikáciu vrátane segmentácie českej spoločnosti a výberu cieľových skupín (problematika vonkajšieho prostredia nie je preberaná).