Výroba a predaj tuhých alternatívnych palív - Kaľuha, Pavol, 1998-
Zhodnotenie stavu nakladania s odpadom vo firme RAMEKO, s. r. o a návrh riešení, ktoré by prispeli k zlepšeniu životného prostredia, činnosti firmy, ako aj odpadového hospodárstva SR.