<The> Impact of Remittances on Household Savings in the Baltics - Přívara, Andrej, 1983-
Výskum zameraný na vplyv remitencií na úspory domácností v Pobaltí spolu s ďalšími makroekonomickými premennými v pokrízovom období. Definícia remitencií. Faktory ovplyvňujúce správanie domácností pri šetrení - ekonomické faktory, demografické faktory a vplyv finančnej gramotnosti na správanie domácností pri šetrení.