Jak úspěšně řídit výkon externí distribuce? - Šindelář, Jiří
Definícia a charakteristika externej distribúcie. Interakcia makroprostredia a obchodného výkonu externej distribúcie. Metódy práce s externou distribúciou a regulačný rámec. Podiel sprostredkovateľov na obchodnú produkciu vo vybraných sektroch v roku 2018 a motivácia obchodníkov v sprostredkovateľských štruktúrach.