E-služby a digitálne projekty v prostredí správy daní - Ihnatišinová, Denisa, 1983-
Vyhodnotenie úrovne vybraných oblastí digitalizácie daní verejnej správy na Slovensku. Identifikácia hlavných digitálnych nástrojov, ktoré prispievajú k vyššej efektívnosti bezpapierovej správy daní. Problematika digitalizácie v prostredí daní sa tiež odráža v medzinárodnej spolupráci daňových správ vo svete.