Zákon o verejnom obstarávaní Zákon č. 345/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní s komentárom - Zachar, Juraj
Zákon č. 345/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní s komentárom. Reforma verejného obstarávania a ostatné zmeny vo verejnom obstarávaní. Princípy a ciele verejného obstarávania.