Školský zber odpadov - Jaško, Jozef
Informácia o novele zákona o odpadoch platnej od 1. júla 2020, podľa ktorej sa menia povinnosti školy ako držiteľa odpadu a upravujú sa ustanovenia týkajúce sa niektorých základných definícii ako sú napr. definícia komunálneho odpadu.