Altruizmus. Čo ovplyvňuje vnútornú motiváciu pre darcovstvo a ako ju merať? - Fehérová, Martina, 1992-
Zameranie na hlavné faktory, ktoré ovplyvňujú altruistické správanie darcov. Vysvetlenie rozdielu medzi čistým, nečistým altruizmom a poukázanie na možnosti merania altruizmu v laboratórnych podmienkach.