Dajme im možnosť rásť
Prieskum skúmajúci spôsoby, ako si udržať mladých zamestnancov. V rámci analýzy pracovného trhu sa zisťovala pracovná motivácia mladých zamestnancov, aby ostali u jedného zamestnávateľa dlhšie. Prieskum sa zameral aj na otázku, na aké benefity ich môže nalákať konkurencia.