Podporujeme mladých
Rastúci záujem mladých Slovákov o špeciálne vzdelávacie programy v spoločnosti Tesco. Reťazec spustil rôzne rozvojové programy pre absolventov a pokračuje v projekte Rozvoj stredného odborného vzdelávania. Najväčší záujem je o manažéra predajne.