Teoretické východiská skúmania starostlivosti o seba a rizikového správania u adolescentov - Lichner, Vladimír
Teoretické koncepty starostlivosti o seba v súvislosti s rizikovým správaním adolescentov. Vymedzenie prevencie, ako jednej zo súčastí starostlivosti o seba. Samotná starostlivosť o seba prispieva k celkovej psychickej a fyzickej pohode a zdravému vývinu prostredníctvom skvalitňovania životného štýlu