S rastom miezd je koniec
Koniec roka býva úspešný nielen pre obchodníkov, ale aj pre brigádnikov. Rok 2020 však záujem o brigádnikov nie je vo všetkých odvetviach rovnaký ako zvyčajne. Dopyt výrazne prevyšuje ponuku. Klesajú aj mzdy.