Otázka profesionalizace sociální práce: sen o prestiži by měl být nahrazen závazkem k utlačovaným - Janebová, Radka
Zistenia, aké sú postoje k profesionalizácii sociálnej práce kritikov neoliberalizácie sociálnej práce a ako sú zistené reflexie prítomné v diskusii o profesionalizácii sociálnej práce.