Postoj študentov k nákupu produktov šetrných k životnému prostrediu - Garasová, Petra, 1993-
Postoj a správanie študentov pri nákupe produktov šetrných k životnému prostrediu. Prieskum realizovaný prostredníctvom metódy štandardizovaného dopytovania s 51 respondentmi – študentmi Ekonomickej univerzity. Vplyv vybraných faktorov na vnímanie produktov šetrných k životnému prostrediu.