Aktuálny stav elektromobility v Slovenskej republike – postoj spotrebiteľov - Rehák, Róbert, 1984-
Objasnenie aktuálnych problémov elektromobility so zameraním na Slovenskú republiku a skúmanie povedomia a záujmu ľudí o elektrické vozidlá s určením možných odporúčaní a možností zatraktívnenia elektrických vozidiel na trhu. Pohľad ľudí na elektrický automobil rôznych vekových skupín a odlišného sociálneho postavenia. Možné odporúčania pre riešenie problému na Slovensku a pre stanovenie možností podpory elektromobility v krajine.