Odpisovanie luxusných automobilov a úprava základu dane - Bielená, Jana
Limit vstupnej ceny pri odpisovaní osobných automobilov. Elektromobil so vstupnou cenou 48 000 eur a viac. Elektromobil so vstupnou cenou 48 000 eur a viac uvedený do užívania do 31.12.2018.