Minimálna mzda v roku 2021 - Cingelová, Zuzana
Priemerný zárobok v roku 2021. Dojednanie mzdových podmienok zamestnávateľa so zamestnancom. Mzdové zvýhodnenie za nočnú prácu a prácu v sobotu a v nedeľu. Mzdová kompenzácia za sťažený výkon práce. Náhrady za pracovnú pohotovosť.