Zákon o výkone rozhodnutia o zaistení majetku a správe zaisteného majetku Zákon č. 312/2020 Z. z. o výkone rozhodnutia o zaistení majektu a správe zaisteného majetku a o zmene a doplnení niektorých zákonov s komentárom - Rišianský, Štefan
Zákon č. 312/2020 Z. z. o výkone rozhodnutia o zaistení majektu a správe zaisteného majetku. Ciele a charakteristika zákonu. Definovanie zaistenia majetku. Zmeny a doplnenia niektorých zákonov v súvislosti s novým zákonom.