Méně poboček a nové služby. Takový bude rok 2021 - Sobková, Martina
Zrýchlené presúvanie bankových služieb do digitálneho prostredia spôsobené pandémiou COVID-19. Zatváranie a optimaliácia fyzických bankových pobočiek. Digitalizácia bankových služieb a zavádzanie nových produktov.