<The> COVID-19 Pandemic and Budget Shortfalls in the Local Governments in Slovakia - Čajková, Andrea
Implementácia rozpočtovej politiky na úrovni miestnych samospráv na Slovensku v súvislosti s pandémiou COVID-19. Identifikácia nedostatkov pôvodne plánovaných finančných prostriedkov do rozpočtov miestnych samospráv spôsobených krízou COVID-19 a potenciálne spôsoby, ako ich jednotlivé miestne samosprávy na Slovensku dokázali pokryť. Akceptované krízové ​​mechanizmy na riešenie finančných nedostatkov v miestnych rozpočtoch z dôvodu pandemickej situácie.