One Crisis After Another? How Much Has the COVID-19 Pandemic Impacted Opinions on Welfare-State Priorities - Ryšavý, Dan
Dopady troch globálnych kríz - finančnej krízy, dostupnosti bývania a pandémie - na základe toho, ako občania hodnotia priority sociálneho štátu. Podpora bývania a rozdiely medzi mladými ľuďmi pri hodnotení priorít sociálneho štátu. To znamená ľudí, ktorí na jednej strane tvoria čistých platcov v sociálnom štáte a tých, ktorých sa súčasná kríza cenovej dostupnosti bývania dotkla najviac.