Tax System of Local Governments in the Slovak Republic - Belkovicsová, Daša, 1982-
Príjmy a výdavky obcí SR. Vývoj obecných príjmov v rokoch 2011 - 2019 v absolútnom a relatívnom vyjadrení. Podiel na výnosoch z dane z nehnuteľností v rokoch 2011 - 2019 v %. Porovnanie s ostatnými krajinami EÚ v rámci roku 2018.