Impact of Selected Factors on Employees’ Satisfaction and Organisational Performance - Adesubomi Abolade, Dupe
Skúmanie vplyvu pracovných nástrojov, školení, fyzického prostredia organizácie, organizačnej komunikácie a organizačnej štruktúry na pracovnú spokojnosť a výkonnosť zamestnancov. Tieto pracovné nástroje vedia spokojnosť zamestnancov a výkonnosť organizácie významne ovplyvniť.