Business Model Adaptation through Inclusion of Environmental Sustainability Measures - Krmela, Aleš
Pochopenie vplyvu opatrení udržateľnosti súvisiacich so životným prostredím na prispôsobenie existujúceho obchodného modelu ústrednej spoločnosti a úloha, ktorú v tomto procese zohráva dominantný zákazník. Výskumná otázka - Ako sa prispôsobuje obchodný model etablovanej obchodnej spoločnosti začlenením opatrení environmentálnej udržateľnosti so zapojením zákazníka?