Išla im karta, korona všetko zvrátila
Každoročná správa o nákupných centrách konštatuje, že centrá dokázali pritiahnuť zákazníkov aj napriek konkurencii online prostredia. Všetko zmenil koronavírus a následné opatrenia. Aký je predpoklad u odborníkov v predvianočnom období.