Slovenský bankový sektor za svojimi klientmi stojí
Legislatívny odklad splátok úverov v zmysle zákona č. 67/2020 Z. z. o niektorých mimoriadnych opatreniach vo finančnej oblasti v súvislosti so šírením nebezpečnej nákazlivej ľudskej choroby COVID-19 v znení neskorších predpisov (Lex Corona). Moratórium na odklad splátok. Prieskum NBS a štatistiky sektora o opätovnom splácaní úverov domácnosťami po ukončení moratória na odklad splátok. Odklad splátok úveru podľa ustanovenia Lex Corona. Individuálne riešenie klientov bánk.