Na Vianoce si siahnuť nedáme - Petrášová, Michaela
Zmena spotrebiteľského správania v predvianočnom období. Slovenskí spotrebitelia prejavujú mimoriadny záujem o luxusné značky. Pandémia koronavírusu zatiaľ predaj drahšieho tovaru neovplyvnila. Pri nákupe je dôležitejšia emócia a kvalita ako cena.