Do Lawyers Need Codes of Ethics? A Case Study from the Czech Republic - Friedel, Tomáš
Skúmanie dôležitosti etických kódexov pre právnickú profesiu. Pre a proti používať kódexy. Spôsoby zaobchádza s danými kódexmi v právnickej praxi - analýza situácie v ČR.