Governance of Migrant Integration in the Czech Republic - Dohnalová, Eva
Integrácia migrantov a sociálna súdržnosť v etnokultúrnych diverzifikovaných spoločnostiach sa stala jednou z hlavných sociálnych a politických tém diskutovaných v krajinách EÚ. Integračné politiky jednotlivých krajín EÚ sú formované hlavne na vnútroštátnej úrovni a na základe historických skúseností s migráciou a integráciou.