Analysis of the State of Iranian Migration to the Countries of Western and Northern Europe - Kašťáková, Elena, 1974-
Cieľom príspevku je vyhodnotiť vzťah iránskych remitencií k vzájomnému zahraničnému obchodu prostredníctvom analýzy stavu iránskej migrácie v krajinách západnej a severnej Európy. Výsledky sú následne graficky interpretované prostredníctvom bublinových displejov a kartogramu a naznačujú, že najsilnejším európskym partnerom v oblasti migrácie je Nemecko.