Doplnenie informácií k poskytovaniu Prvej pomoci ++ od marca 2021 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Doplnenia limitov v základných zmenách v balíku podpory podnikateľom „Prvá pomoc ++“ počas pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom. Oznámenia Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny o zmenách v podmienkach opatrení č. 1 (podpora zamestnávateľov), 2 (podpora SZČO), 3 (podpora zamestnávateľov zasiahnutých mimoriadnou situáciou) a 4 (podpora vybraných skupín SZČO, ktoré v čase vyhlásenia mimoriadnej situácie nemajú žiaden iný príjem) v rámci schém podpôr. Posun termínu na čerpanie pomoci do 30. 6. 2021 s možnosťou ďalšieho predĺženia. Nárok na príspevok, výška príspevku, povinnosť platiť odvody na poistenie a súbežné poskytovanie príspevku v rámci opatrení u zamestnávateľov.