<The> Geography of Financial and Business Services in Poland: Stable Concentration and a Growing Division of Labour - Hashimoto, Tom
Časovopriestorová distribúcia produkcie finančných a obchodných služieb v Poľsku prostredníctvom určitých ukazovateľov. Varšava ako očakávané mesto pre zväčšenie priestorovej koncentrácie daných služieb. Naznačenie rastúcej deľby práce v ostatných miest Poľska.