Potential of Facebook (and Other Social Network Sites) in Teaching Languages - Pavlíková, Žaneta, 1973-
Základná definícia sociálnych sietí a ich typológia v kontexte používania sociálnych sietí vo vyučovacom procese a ich vplyvu na výučbu cudzích jazykov. Potenciál sociálnej siete Facebook vo vyučovaní cudzích jazykov. Výsledky prieskumu ohľadom využívania Facebooku v edukačnom procese. Prehľad profesijných Facebookových profilov, ktoré je možné využívať vo vyučovaní anglického jazyka (obchodnej angličtiny).