Práca z domu nie je ulieváreň - Pašková, Táňa
Práca z domu počas koronavírusu. Prieskum toho, kto by chcel takto pracovať aj po skončení pandémie. Hodnotenie efektívnosti zamestnancov. Názor zamestnávateľov na home office.