Vítame novelu Zákonníka práce
Dlhoročný spor medzi obchodníkmi a vydavateľmi gastrolístkov sa skončil. Národná rada SR schválila novelu zákona, ktorou zrušili stravné lístky v doterajšej podobe. Zamestnanci si už od marca 2021 budú môcť vybrať buď stravný lístok alebo finančný príspevok. Avšak len tí, ktorí sa nestravujú v závodnej jedálni.