Obchodníci sa pripravujú na rast - Petrášová, Michaela
Úspešnosť obchodníkov v tomto roku bude závisieť od dĺžky a povahy protipandemických opatrení a následnej ekonomickej situácie spotrebiteľov. Kľúčové bude prijatie opatrení na naštartovanie ekonomiky, aby sa krajina vyhla zásadným komplikáciám. Plány a očakávania maloobchodných reťazcov.