Service Failures and how the Perception of Justice Affects the Level of Satisfaction - Uitz, Thomas Oliver, 1981-
Výskum zameraný na spôsoby preskúmania zlyhania služieb a stratégie obnovy služieb u študentov nakupujúcich produkty a doplnky výživy pre športy online počas krízy COVID-19. Charakteristika sociálnych sietí obchodov a hodnotenie obchodov na sociálnych sietiach. Spokojnosť zákazníkov s činnosťou online maloobchodníkov zameraných na zotavenie a prekonanie zlyhania vo všeobecnosti, úsilie a veľkosť úsilia maloobchodníkov a vzťah online predajcu k zákazníkovi.