Maloobchodné priestory sa menia na logistické
Nakupovanie online vyvoláva významný dopyt po logistických nehnuteľnostiach. Začalo preto dochádzať k zmene účelu nehnuteľností určených pôvodne na maloobchod. Vlastníci nehnuteľností skúmajú, ako možno využiť zázemie predajní na distribučné účely. Prekážky sú ale v podobe politík a fyzických a právnych obmedzení.