Na triedenie musia byť podmienky - Petrášová, Michaela
Nárast záujmu slovenských zákazníkov o zber a recykláciu starých nepotrebných elektrospotrebičov. Poukázanie na jeho nedostatočnosť vzhľadom na rastúcu produkciu odpadu. Predajcovia a ich postoj k danej situácii. Osveta ako prostriedok pre zníženie nákladov.