Výdaje na pandemii? Nadprůměrné nebyly, investoři zvyšují zájem - Sobková, Martina
Deficit HDP v českej ekonomike a porovnanie zadlženosti s inými krajinami EÚ počas pandémie COVID-19. Rozpočet ČR na rok 2021 a pokles príjmov a daní. Výdaje spojené s pandémiou COVID-19 v ČR a porovnanie výdajov na pandémiu s inými európskymi krajinami v % HDP. Záujem zahraničných investorov o Českú republiku.