Budoucnost energetiky nebude o velkých zdrojích, ale o chytrých komunitních soustavách - Vítková, Eva
Distribúcia elektrickej energie prostredníctvom nových smart technológií. Efektívne využitie energie z obnoviteľných zdrojov. Výroba elektrickej energie z obnoviteľných zdrojov. Projekt nového spôsobu distribúcie elektriny v Prahe pre uhlíkovú neutralitu a ďalšie plánované prepojené synergické projekty.