Ekonomická a technická proveditelnost snižování emisí na okraji zájmu - Zbořil, Josef
Uhlíková náročnosť ako merítko trendov. Celosvetové klimatické investície a svetové emisie CO2 v rokoch 2011 - 2018. Zelený plán Európskej únie. Výroba energie z obnoviteľných zdrojov energie a jej dopady. Stále dodávky elektriny - minimálne požiadavky založené na rozumných očakávaniach požiadaviek zákazníkov.