Keyword Analysis with Using Statistical Methods - Krasňanská, Dominika, 1993-
Viditeľnosť webových stránok pre vyhľadávače prostredníctvom kľúčových slov, ktoré ľudia hľadajú. Proces vytvárania kľúčových slov pomocou ktorých môžeme identifikovať zámer hľadajúceho. Kroky procesu: zber kľúčových slov, čistenie kľúčových slov, kategorizácia a interpretácia kľúčových slov. Kategorizácia kľúčových slov pomocou štatistických metód s metódou vizualizácie vzťahov medzi kľúčovými slovami stanovením sily asociácie medzi slovami („concept linking“ – spojitosti pojmov a „term map“ – mapa termínov).