Bádateľsky orientované projekty vo vyučovaní geografie - Karolčík, Štefan
Uplatnenie bádateľských metód vo výučbe geografie. Špecifiká, pozitíva, limity či problémy, úrovne a priebeh pri uplatňovaní bádania vo vyučovaní geografie. Príklad bádateľsky orientovaného projektu v geografickom vzdelávaní. Priebeh projektového vyučovania s využitím bádania (skupinová práca žiakov či študentov). Hodnotenie bádateľsky orientovaného projektu učiteľom.