Podpory podnikateľom v dobe COVID-19 opatrení v roku 2021 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Na zmiernenie dopadov krízy, spôsobenej pandémiou COVID-19, vláda SR prijímala podporné opatrenia, ktoré spadali pod príslušné ministerstvá. Projekt -Prvá pomoc- z Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny vyhlasuje oznámením č.17/2021/§54-PP možnosť predkladania žiadostí o poskytnutie finančného príspevku, a podmienky pre obdobie január 2021, a oznámením č.18/2021/§54-PP podmienky pre obdobie od februára 2021.