Zrušenie registrácie platiteľa dane z pridanej hodnoty v roku 2021 - Válek, Juraj, 1981-
Daňový úrad môže zrušiť registráciu pre daň na základe žiadosti platiteľa podľa zákonom stanovených podmienok zákona o dani z pridanej hodnoty č.222/2004 Z.z., ak zistí, že sú splnené podmienky na zrušenie, alebo aj ak nie sú dôvody na registráciu.