Podpora nájomného bývania v podmienkach obcí - Konečná Veverková, Ingrid
Článok sa venuje novelizovaným podmienkam podpory nájomného bývania zo strany štátu. Upozorňuje na novelu zákona č. 443/2010 Z.z. o dotáciách na rozvoj bývania a o sociálnom bývaní zákonom č. 358/2020 Z.z.