Účtovanie finančnej zábezpeky v obciach a v ich rozpočtových a príspevkových organizáciách - Urbanová, Terézia
Príspevok sa venuje konkrétnym účtovným prípadom vychádzajúcich zo zákona č. 443/2010 Z.z. o dotáciách na rozvoj bývania a o sociálnom bývaní vnp., a zo zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní. V závere príspevku sa rozoberá účtovanie finančnej zábezpeky v školskej jedálni podľa vnútorného predpisu.