Účtovanie rezervného fondu, peňažných fondov v obci, VÚC a v ich rozpočtových a príspevkových organizáciách - Urbanová, Terézia
Príspevok sa venuje účtovaniu rezervného fondu, peňažných fondov v obci, vyšších územných celkov a v ich rozpočtových a príspevkových organizáciách. V príspevku nájdete rôzne vzory a konkrétne príklady účtovania účtovných prípadov.