Relations between Academic Education and Selected Behavioral Finance Effects - Austrian Perspective - Furtner, Reinhard, 1983-
Kvantitatívna štúdia skúmajúca vzájomné vzťahy medzi akademickým vzdelaním a behaviorálnymi efektmi v oblasti investičného rozhodovania.